2024.04.19. - Emma

Tüzelőanyagot kapnak a rászorulók

Tüzelőanyagot kapnak a rászorulók Ne hagyjuk magukra a nagy bajban lévőket és a nélkülözőket!

A MÁTRIX Alapítvány a Karitáció Alapítvánnyal és az Orpheus Egyesülettel közösen indították a tüzelő anyaggal támogató segélyprogramot. 2012 október - december hónapban fűtőanyagot (fát, brikettet, szenet) oszt rászoruló családoknak a három szervezet. A beérkezett kérelmek legrászorultabbjai számíthatnak tüzelő támogatásra, hogy a zord hideg télben biztonságban érezhessék magukat.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Néhány mázsányi tüzelő támogatásra számíthatnak a legrászorultabb jelentkezők, akik számára a segítő nonprofit szervezetek házhoz is viszik a meleget adó fűtőanyagot. A jelentkezés során néhány sorban le kell írni a rászorultságot (nagycsaládot, egyedüllétet, egyéb viszontagságot) és azt el kell juttatni a KARITÁCIÓ Alapítvány, 6725 Szeged, Kálvária tér 31. alatt található BioTér helyiségébe (hétköznap 10-14 óra között).

A tüzelő anyag mennyiségének növeléséhez a támogatást nyújtó szervezetek várják támogató cégek, karitatív szervezetek, önkormányzatok jelentkezését is. A támogatást felajánlók a matrix@zug.hu címre írott levélben jelezhetik a felajánlásokat. A Mátrix Közhasznú Alapítvány OTP. 11735005-20510350 számlaszámára a téli segítségnyújtáshoz befizethető pénzbeli hozzájárulás is. A segítő program célja, hogy lehetőleg senki se maradjon a hideg téli időszakban egyedül vagy fűtés nélkül. Hisszük, hogy együtt csodákra vagyunk képesek, így a legkisebb segítség is sokat jelent!

bohócdoktor vizit szja 1%