2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Lélegezni szeretne Dzseki - segítsünk együtt!

Lélegezni szeretne Dzseki - segítsünk együtt!Dzseki 27 éves, szegedi, fiatal nő, gyermekkora óta a tüdőt érintő, gyógyíthatatlan betegségben, cisztás fibrózisban szenved. Az idő előrehaladtával a tüdőtranszplantáció az egyetlen kiút a bajból, állapota egyre súlyosabb, állandó oxigénmaszk, orvosi kontroll, gyógyszerek szükségesek az életben tartásához. A családja anyagilag egyre rosszabbul bírja az életért folytatott harcot, így a Mátrix Közhasznú Alapítvány célul tűzte ki, hogy a sikeres tüdőtranszpantáció és a gyógyulás segítése érdekében a lakossággal és cégekkel együttműködve támogatja a család helyzetét.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A legkisebb adomány is óriási segítség! A Mátrix Közhasznú Alapítvány 13600-as adományvonalán, a 22-es mellék tárcsázásával 250 forint adomány juttatható Dzseki életének megmentésére. Az alapítvány OTP. 11735005-20510350 számlaszámára érkező adományok 100%-a a család megsegítésére jut el. Átutaláskor a közleménybe kérjük beírni, hogy „Lélegezni szeretnék!”. A fiatal lány eddig hősiesen vett minden akadályt, számos esetben volt kritikus az állapota. A transzplantáció kapcsán a családnak számos terhe van, melyre nincs biztos fedezet. Hálás köszönettel fogadunk minden életmentő adományt és segítséget.

Támogatás adományvonalon hívással / SMS-sel: a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! T-Home, T-Mobile, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el). Segítségét hálásan köszönjük!

bohócdoktor vizit szja 1%