rss
 • Adó 1 százalék Gyermekmentésre

  Adó 1 százalék GyermekmentésreAdó 1 százalék felajánlásával a gyermekmentő feladatokat segíted, a gyermekétkeztetéshez járulhatsz hozzá, a segítő feladatokat támogatod! Adó 1% felajánlásod, segítséged hálásan köszönjük!
 • Iskolatáska adomány gyermekeknek

  Iskolatáska adomány gyermekeknekCsaládtámogató és gyermekvédelmi tevékenységünk révén 2017-ben is iskolatáskákat osztottunk nehéz sorban lévő gyermekek megsegítésére.
 • 300 család kapott élelmiszer csomagot

  300 család kapott élelmiszer csomagotA Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány ebben a körben 300 nélkülöző családnak és idős - egyedülállónak tudott tartós élelmiszer csomagokat biztosítani.
 • Osztálykirándulást adtak a mesedoktorok

  Osztálykirándulást adtak a mesedoktorokÖsszesen 17889 mesekönyvet gyűjtöttek a mesedoktorok, melyeket kórházak gyermekosztályai és rendelőintézetek kapnak meg, segítve ezzel a kis betegek gyógyítását.
 • Számítógép Álom

  Számítógép ÁlomSzámítógép Álom - tehetséges gyermekek támogatása ingyenesen, informatikai eszközökkel.
 • Norbi leukémiás, segítsük közösen a gyógyulását!

  Norbi leukémiás, segítsük közösen a gyógyulását!Norbika leukémiás. A súlyos betegségből való teljes gyógyulásáért szálltunk harcba, a legapróbb részvétel is óriási segítség. Támogatását köszönjük szépen - videóval!
 • Négyszáz család kapott szeretetcsomagban élelmiszert

  Négyszáz család kapott szeretetcsomagban élelmiszertNégyszáz nagycsaládost, idős - egyedülállót, fedél nélkülit (összességében 2000 főt) támogattunk tartós élelmiszercsomagokkal. Támogatóink, segítőink: köszönjük az együttműködést!
 • Csokigyűjtés

  CsokigyűjtésJótékonysági csokigyűjtés óvodai csoportok, iskolás osztályok számára. A legtöbb csokoládét beküldő csapat értékes díjazásban részesül. A beküldött csokit a mesedoktorok osztják ki kórházakban a mesedoktor vizitek alkalmával és hátrányos helyzetű családok támogatásakor.
 • Rászorulók kaptak mézet, gombát, tartós élelmiszert

  Rászorulók kaptak mézet, gombát, tartós élelmiszertTartós élelmiszert kaptak segítségképpen, étolajat, rizst, gombát, mézet nagycsaládosok és idős - egyedülállók. Az élelmiszer segély
 • Pszichiátriai klinika támogatása

  Pszichiátriai klinika támogatásaSportpályát építenek a pszichiátriai klinikán kezelt betegeknek. A mozgás és az intenzív sport segíti a lelki gyógyulást. A Mátrix Közhasznú Alapítvány támogatta a fontos ügyet!
 • Újabb 5 ezer mesekönyv érkezett gyermekgyógyító intézményekbe

  Újabb 5 ezer mesekönyv érkezett gyermekgyógyító intézményekbeMesekönyveket postázott a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktor csapata 80 gyermekkórház és gyermekklinika részére, hogy a gyógyuló gyermekeket támogassa.
 • Távolból is segítenek a mesedoktorok

  Távolból is segítenek a mesedoktorokMesekönyvekkel megtöltött csomagokat vitt a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktor csapata kórházakba, hogy a gyerekek gyógyulási idejükben élményekkel gazdagodhassanak.
 • Gyümölcskommandó - meggyosztás rászorulóknak

  Gyümölcskommandó - meggyosztás rászorulóknakGyümölcsöt osztottunk. Most meggyet, más alkalmakkor cseresznyét, almát, de sikeres az élelmiszerosztás kapcsán a gomba, zöldség és a többi fontos vitaminforrás adományozás is.
 • Rászorulók kaptak mézet és gombát

  Rászorulók kaptak mézet és gombátEgészséges, finom élelmiszereket (csiperke gombát és mézet) osztottunk 300 nélkülöző család, idős - egyedülálló részére. Sikeres volt az élelmiszer osztás.
 • Jótékonysági élelmiszerosztás nélkülözőknek

  Jótékonysági élelmiszerosztás nélkülözőknekTonnányi élelmiszert osztott ki alapítványunk ismét. Idős - egyedülállók, nagycsaládosok, hátrányos helyzetben élők kaptak gyümölcsöt, élelmiszert, tisztítószert.
 • Mesedoktorok, mesekönyvgyűjtés, kórháztámogatás 2017

  Mesedoktorok, mesekönyvgyűjtés, kórháztámogatás 2017A Mesedoktorok kórházi gyógyítást segítő feladatait támogatják a mesekönyveket gyűjtő csoportok. A legtöbb könyvet beküldő általános iskolai osztály kirándulást kap, a legtöbb könyvet beküldő óvodai és középiskolai csapat értékes díjazásban részesül.
 • Leégett iskola felújítását támogattuk

  Leégett iskola felújítását támogattukKipattanó szikra okozott tűzvészt a kommandói iskolában. Alapítványunk szerény anyagi támogatással próbál segíteni a helyreállításban.
 • Jótékonyságból jeles a Naturtex-SZTE-Szedeák csapatnak

  Jótékonyságból jeles a Naturtex-SZTE-Szedeák csapatnakTeherautónyi könyvet, játékot, tartós élelmiszert hozott a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat, melyet meccsükön a szurkolókkal közösen gyűjtöttek. Köszönjük!
Adó 1% felajánlással a gyermekek megmentését, a családok támogatását, a jótékonysági programokat támogatja! A személyi jövedelemadó 1% felajánlását hálásan köszönjük!
 • Legfrissebb képek

 • Élelmiszer osztás

adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!
Mátrix Közhasznú Alapítvány (OTP): 11735005-20510350
Adó 1%:  18472273-1-06
Évente több tízezer gyermek és család számára jut el a segítő adomány, köszönjük!

gyermekmentés, családsegítés, adó egy százalék, 1+1, adó

Hírek


Adó 1 százalék felajánlása a gyermekek megmentését, a családok támogatását, a jótékonysági programok sikerességét segíti! Az adó 1 százalék felajánlását hálásan köszönjük!
Adó 1 százalék felajánlása a gyermekek megmentését, a családok támogatását, a jótékonysági programok sikerességét segíti! Az adó 1 százalék felajánlását hálásan köszönjük!
Adó 1% felajánlással a gyermekek megmentését, a családok támogatását, a jótékonysági programokat támogatja! A személyi jövedelemadó 1% felajánlását hálásan köszönjük!