• Kérem aki tudja szányonrá percet és ha tudd segitsen,minden segitség joljönne Új hirdetés feladása <<<

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

Kérem aki tudja szányonrá percet és ha tudd segitsen,minden segitség joljönne

Elöször is köszönöm hogy megnézi a hirdetésemet. kellemes ünnepet kivánok és boldog ujévet. Kérem aki tud segitsen, 3gyermeket nevelünk páromal aki alkalmimunkábolt probál eltartani minket.eggyik ismerösöm tanácsára irokmost önöknek aki meg is engedte hogy nála irhassak önöknek. nehéz anyagikörülmények köözz élünk havi 90ezer forintbol élünk,3kiskorugyermekem meikböl 2 ovodás. 2kislány 3és-2 éves a fiam 6 éves,ö sajnos tartósan beteg. azszeretném kérni aki tud segitsen bármien nemü segitséget nagyon megköszönnénk.itt a karácsony és hátha tudnék nekik az ünnepekre bármien ajándékszerüt nyujtani ami a nehéznapokat kicsit felettetni tudná.vagy a mindenapi élelmezésükben segitene mert ellégé szegényesen élünk. sokszor ennivalóra sem jut nemhogy ruhanemüre. kérem aki tud segitsen bárminemü segitség nagyon joljönne.

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió