• sos Még kenyernk se nincsen már 4. napja!!! Új hirdetés feladása <<<

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

sos Még kenyernk se nincsen már 4. napja!!!

Egy ojan problémával fordulok önökhöz,hátha önök valamijen uton modón tudnak segitséget nyujtani nekünk!

Mi egy hat tagu család vagyunk(négy kiskoru gyermekkel) Bács Kiskun megyéből!Jelenleg munkanélküliek vagyunk mert idáig alkalmi munkából éltünk meg,vagyis mezőgazdasági munkákból!Pár napja elköltösztünk egy ojan házban vagyis albérletben ahol még viz sem nincs mert adóság miatt kikapcsolták!Gyerekek töbször is csak az iskolában étkeznek mert ithol nem telik rá,sajnos az ünnepekről is lemontunk mert egyszerüen nem tudjuk megoldani nincstelenség végett!!

Mi kb.2 éve költösztünk ide Magyarországra,Szerbiábol A jobb élet reményében!Megkaptuk az álllampolgárságot,de a gyerekeknek a taj kártyát még nem tudtuk elintézni mert nem volt állandó lakcimünk,ezért igy nem vagyunk jogosultak semijen segitségre sem az államtól mint ahogy a családi pótlék és egyébb támogatásokat!

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió