• Öröm ebben a világban Új hirdetés feladása <<<

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

Öröm ebben a világban

Tisztelt adakozok fel ajánlok elöszöris sok köszönet azon ambereknek akik önzetlenül segitettek es adtak eddig mint a masik hirdetésben is ált van 5 lányunk szegényes körülmények között élünk párom dolgozik albérletben élünk ami jelenleg labilis mert sajnos banki tartozásos és nem tudjuk hogy mikor veszik el a tulajtol igy isten kegyepméböl még van hol laknunk most egy honapja meg született az elsö unokánk aki szintén kislány bár kis sujjal jott a világra 2100 grammal de hál istennek most már 3100 gramm a lányom juliusba tölti a 18 évet igy én lettem a kicsi gyámja ami tölünk telhetö mindent meg adunk az 5 lánynak és az unokának mivel a kislány apukaja nem válalta az apaságot se ...szeretnénk onzetlen jo szivü emberektöl bármi ojan felesleges dolgokat kérni ami a lányoknak és a picinek jol jöhet a lányok 19;17;14;12;7; és 1 honapos a kicsi naómi köszönjük

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió