• Hátrányos helyzet Új hirdetés feladása <<<

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

Hátrányos helyzet

Köszönöm a Tisztelt olvasoknak hogy pár percrt sxánnak rám.46 éves vagyok és 12 éve leszázalékolt Párommal és gyermekemmel Kòka külterületén élünk egy tanyán.Páromat idén sxázalékolták le.Sajnos mind a 2-en komoly pszihés betegek vagyunk.Pestre járunk orvoshoz de a közlekedés havi 3 fõre 70ezer forintbol lehetetlen.van 1 fiunk aki pesten tanul és az utazàsa is költséges.Mekem sajnos még van egy HCV virus betegségem is 10 éve.A falutol 3km re lakunk szölösben.A hàz teljessen konfort nélküli.Jelenleg màr ott tartunk,vagy eszünk vagyorvoshoz jàrunk fel a rengeteg vizsàlat miat és a gyogyszerekért.Kéregetni nem akarok sosem tettem,de most màr kilàtàstalannak làtom a helyzetünket.Bizom benne hogy vannak nég olyan jolelkû emberek akik esetleg tudnànak segíteni élelmiszer csomaggal vagy némi pénz adomànnyal az utazàsainkra és gyogyszerre.szàmla szàm:BUDAPEST BANK 10103173-05989700-00000000 .NEM KÖVETELÕZNI SZERETNÉK CSAK ESETLEG SEGITSÉGET KÉRNI.HÀLÀS KÖSZÖNETTEL : Z ÀGNES

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió