• Egy idős házaspár,rokkantak,tartós élelmiszert kér. Új hirdetés feladása <<<

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

Egy idős házaspár,rokkantak,tartós élelmiszert kér.

Feleségemmel ,hatvan év feletti rokkantsági ellátásból élő ,többszörös betegségekkel,szövödményekkel, mozgáskorlátozott házaspár vagyunk.30.575 ft a rokkantsági ellátásom.Cukorbetegség, érszűkület miatt a lábszáram kezd feketedni.Élelmiszerre lenne szükségünk.Gáz konvektorral /parapetes/ tudunk fűteni ,mert nehezen mozgunk.1987-ben gyártották.Ha elfogy a pénzünk a gázra,akkor fatüzelésű kandallóval ,egy helység fűtésével tudunk boldogulni.A kandallót samotolni kéne. A konyhában van egy 1986-os orosz hűtőszekrény -még működik. A fürdőszoba kályhája kezd tönkremenni.Van egy gáz átfolyós vízmelegítőnk,ami hol megy ,hol nem.A fürdőszobában a vizet leszoktam engedni a nagy hidegben,hogy ne fagyjon szét.Talán egy szieszta megoldaná.A feleségem nagyothall mind a két fülére.Halló készülékre lenne szüksége.

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió