• Azért hogy örökbefogadhassak egy gyermeket, építenem kell egy szobát az egy szoba mellé. Új hirdetés feladása <<<

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

Kedves Emberek! Jelentkeztem örökbefogadó szülőnek, de mivel egy szobába nem adnak gyermeket, el kellett kezdenem építkezni. Egyszobás házban élek, tanár vagyok, 44 éves egyedülálló nő. Nagy nehézségek után végre szerkezetkész a szoba, tető alatt van, befejezve még nincs. De a szerkezetkész állapot miatt meglett a hatósági határozatom, hogy örökbe fogadhatok. Viszont közben megszűnt a mellékállásom. Eddig 2 állásból tudtam fizetni a baráti kölcsönöket. Havi 150 ezer Ft-ot kell visszafizetnem. Összesen 980.000 Ft-ot. Pénzbeli segítséget kérek, akinek módjában áll segíteni. Vagy mellékállást, mivel eddig még nem találtam. A főállásomból 160.000 Ft-ot keresek, havi 10.000-ből nem tudok kijönni.

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió