• Munkatársat keresünk!

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

Munkatársat keresünk!Álláslehetőség: grants menedzser, event menedzser tevékenységekre munkatársakat keresünk! A Mátrix Közhasznú Alapítvány Magyarországon az egyik jelentős szociális-egészségvédelmi, kulturális közhasznú alapítvány. Szerteágazó és fontos (egyre bővülő és sokasodó) programjaihoz a szervezet olyan finanszírozási formákat keres, amelyek hosszú távon segítik a jó célok érdekében folyó működést. Emiatt hosszú távra események – rendezvények szervezésére event (esemény és rendezvény) menedzsert, adományszervező feladatokra szegedi munkavégzési helyre grants (adományszerző) menedzsert keresünk.

Az esemény / program szervező (event menedzser) tevékenység főbb vonalai:
    - az alapítvány már működő programjainak szakmai szervezése,
    - a megrendezésre kerülő események kapcsán sajtókapcsolatok fenntartása,
    - az alapítvány még nem működő programjainak szakmai szervezése,
    - együttműködő partnerek és programok megtervezése, igényfelmérése, felkutatása, kialakítása,
    - egyéb kapcsolódó feladatok.

Az adományszervező (grants menedzser) tevékenység főbb vonalai:
    - az alapítvány forrásteremtési stratégiájának kialakításában és végrehajtásában való részvétel és annak koordinálása,
    - alternatív működési támogatások felkutatása, előkészítése, koordinálása,
    - pályázati lehetőségek felkutatása, a pályázatok előkészítése, azok megírásának koordinálása a vezető felügyelete mellett, pályázatok költségvetésének elkészítése,
    - a pályázati beszámolók készítésének koordinálása és elkészítése, a beszámolók pénzügyi részének elkészítése,
    - a szervezet költségvetésének elkészítésében való részvétel az ügyvezető igazgató utasításai alapján,
    - egyéb kapcsolódó feladatok.

Elvárások:
    - elkötelezettség a téma és az értékrend iránt,
    - tapasztalat pályázatírás,
    - pályázati beszámolás terén civil szervezeteknél szerzett tapasztalat,
    - innovatív szemlélet, kreativitás,
    - kiváló angol nyelvtudás, külkapcsolatok.

Miért érdemes csatlakozni
    Szabad, független és inspiráló környezetben vagyunk, a világunk jobbá alakításán dolgozunk!
    Velünk végre igazán tehetsz valamit a szegénység visszaszorításáért, a jobb társadalom és környezet kialakításáért!

Jelentkezés
    Kérjük, hogy szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet Dudás Zsanettnak, a Mátrix Közhasznú Alapítvány ügyvezető elnökének a 6701 Szeged, P.F.: 929 címre küldd el.

Kérünk, hogy a fizetési igényed feltüntetése mellett a leveledben tömören foglald össze vonatkozó tapasztalataidat és jelezd nonprofit szervezetekben szerzett tapasztalataidat is.

Munkaidő: teljes, a munkahely Szeged városban van.

Fizetés: megállapodás szerint tapasztalat függvényében

Jelentkezési határidő: 2015. március 10.

Kezdés várható időpontja: 2015. április 01.

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

• Hogyan elõzzük meg a szénmonoxid mérgezést?

Itt az õsz, ismét indul a fûtésszezon, s nem is gondolunk bele, milyen komoly veszélyt jelenthet, ha nem ég el tökéletesen a tüzelõanyag. Ilyen esetekben keletkezik a szénmonoxid, ami akár halálos balesetet is okozhat.

• A sport beépítése a gyermek életébe

A rendszeres testmozgás az egészséges életmód elengedhetetlen része. A testi és lelki egészségünkre gyakorolt kedvezõ hatása mellett, nevelési szerepe sem elhanyagolható, továbbá programot teremthet az egész család számára.

• A roma népesség helyzete Magyarországon

A cigányság Magyarország legnagyobb etnikai kisebbsége, egyúttal Európa negyedik legnagyobb roma közössége. Mérvadó szakértõi becslések szerint a cigány népesség száma jelenleg mintegy 450-600 ezer fõre tehetõ.

• Gyermekszegénység

GyermekszegénységA 7 éven aluli gyerekek közel fele brutális szegénységben él Magyarországon. A KSH adatai szerint Magyarországon a 7 év alatti gyermekek 42,2 százaléka, azaz 130.000 gyerek él szegénységben. Közülük nagyjából 50 ezer rendszeresen éhezik. Sajnos egyre többen napi megélhetési gondokkal, élelmezési vagy lakhatási problémákkal küszködnek. Nem csak a dohányos vagy alkoholizmussal küszködő szülők gyermekei nélkülöznek. A hátrányos helyzetű gyerekek csak álmodhatnak az itt felsorolt öt dologról.

• Partnerség, szakmai együttműködés

Partnerség, szakmai együttműködésA Mátrix Közhasznú Alapítvány és partnerszervezetei együttműködési lehetőséget kínálnak cégeknek, vállalkozásoknak, egyesületeknek, alapítványoknak, egyházaknak, önkormányzatoknak, létesítményeknek, egyéb fontos feladatokat ellátó szerveződéseknek. Pályázzunk együtt, működjünk közösen pályázatok projekt feladataiban, alkalmi vagy állandó jelleggel, hogy céljaink a legrövidebb idő alatt a legsikeresebb formában megvalósulhassanak. Évtizedes tapasztalatokkal segítjük valóra váltani programjait, életre hívni gondolatait, sikeresen megvalósítani projektjeit, ötleteit. Várjuk együttműködésre pályázatírók, projektmenedzserek, cégek és lelkes magánszemélyek jelentkezését!

• Gyermekkori étvágytalanság

Az étvágytalanság és a válogatás gyakran azonos okra vezethetõ vissza.A szülõk gyakran fordulnak orvoshoz azzal a panasszal, hogy étvágytalan a gyermekük, alig eszik valamit, illetve csak azt eszi meg, ami a fogára való, válogatós.

• Tedd a rászoruló Gyerekek Ünnepét Örömtelivél - Karitatív Shopping Center

Tedd a rászoruló Gyerekek Ünnepét Örömtelivél - Karitatív Shopping CenterAlapítványunk tevékenységét támogatja a Kari.hu! A Kari.hu egy webáruházakat tömörítő Karitatív Shopping Center, ahol minden vásárlásod 1%-ával jótékonykodsz. Az általad kiválasztott terméket/szolgáltatást értékesítő/forgalmazó üzlettől vásárolsz KÖZVETLENÜL, vagyis a szállítási, fizetési, garanciális és egyéb feltételeket is ők szabják meg, illetve a termékek ellenértékét is mindig az adott üzletnek fizeted. Ha információra van szükséged a termékekkel/szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor szintén Őket kell megkeresned. A vásárlásod után kapott visszaigazoló levélben pontosan látod, hogy mely elérhetőségeken.

• Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató is kapott adományt

Az Egyházmegye által fenntartott Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató is rendszeresen kap támogatást a MÁTRIX Közhasznú alapítványtól. Viszonzást sosem várunk, de mindig jól esik a támogatottaktól egy atmoszféra visszajelzés, netán fotók az ajándékokról és a gyerekekrõl.

Most is kaptunk egy köszönõ levelet, benne a támogatott gyerekek õszinte és örömteli pillanatait megörökítõ fotó illusztrációkkal. Reméljük, hogy hamarosan egy gyermek sem fog sehol nélkülözni és minden pici boldogságban töltheti el gyermekkorát.

• Így elõzzük meg a gyermekbaleseteket nyáron

A nyári idõszakban jelentõsen megnövekednek a gyerekeket ért balesetek. Pár szabály betartásával azonban ezek jó része elkerülhetõ. A legfontosabb, hogy a kicsiket sose hagyjuk felügyelet nélkül, ha pedig mégis megtörténik a baj, higgadtan cselekedjünk.

• Játszóteret kapott a Tabán Utcai Óvoda

2012-ben a Tabán Utcai Óvodában segítette a játszótér megújulását a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A segítségkérést fogadtuk, a pénz (700.000. Ft) összejött, a játszótér 2012-ben felépült.

Képzeld, tucatnyi olyan óvoda van, ahol a leszanált - régi, vas - játszóterek helyett nem épültek újak, sivár kõ vagy fû van az udvarokon. Együtt csodákra vagyunk képesek!