• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás
    A(z) A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás című képet 3751 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Babaágy adomány, családtámogatás Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Plakátok készültek Dia gyógyításának megsegítéséhez Kórháztámogatás a mesedoktoroktól Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek lányaim A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Kamilla Ruha és cipő adomány rászorulóknak Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek