• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket
    A(z) Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket című képet 4063 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány a Cigándon élők megsegítésére Csodafalus gyerekekkel a Szegedi Ifjúsági Napokon Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Ruhaadomány érkezett Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Zolika is kapott meleg ruhákat a Mátrixtól Védõnõi napok 2010. Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás Nyomorban élõk számára adományoztunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek