• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket
    A(z) Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket című képet 3967 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomag osztás - több az igénylő, mint a csomag Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása Önkéntesül(l)és - Mosoly Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás Célba ért egy ajándékcsomag Mátrix rendezvénytámogatás Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás Gyülekezõ a Mátrix Mikulásnál! Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek