• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket
    A(z) Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket című képet 3910 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Megetettük a gyerekeket :) Nélkülöző gyermekeket támogatunk A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Vitamin osztás nélkülözőknek Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Élelmiszert csomagok rászorulóknak Adományozó program intézmények programjainak sikeréhez Centerke Adományozó Központ Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek