• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság
    A(z) Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság című képet 973 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Játék és támogatás gyerekeknek Ételosztás, családok támogatása Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából A MÁTRIX Alapítvány bicikliket gyûjtött Afrikának Bullás Mária művésznőt támogattuk Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrixtól Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Önkéntesül(l)és - Kézműveskedjünk együtt! A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek