• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság
    A(z) Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság című képet 1081 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Élelmiszercsomagokat postáztunk Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Önkéntes csapat Adományt érkezett, hálásan köszönjük! Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Vitaminnapot tartottunk ovis gyerekeknek Számítógép adomány nagycsaládosoknak Báboztunk, mesét mondtunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek