• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság
    A(z) Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság című képet 781 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Topika családját adományokkal segítettük Segítő csapat Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek Rászoruló gyermekekkel Mátrixos Zöld nap óvodákban Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Élelmiszercsomagokat postáztunk Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Élelmiszert csomagok rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek