• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság
    A(z) Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság című képet 630 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk! Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján A MÁTRIX Alapítvány bicikliket gyûjtött Afrikának Adomány a Cigándon élők megsegítésére Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Citerát kapott Renátó Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Segítő adomány nélkülözőknek Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek