• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás
    A(z) Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás című képet 1307 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Mesedoktorok, könyvgyűjtő csapat Ajándékosztás rászorulók számára Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek! Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Ruha és cipő adomány rászorulóknak Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Vitaminosztás Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek