• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás
    A(z) Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás című képet 897 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszereket gyűjtöttünk adománycsomagokba Rászoruló nagycsaládosokat támogattunk Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) Takarók osztása nélkülözőknek Gyerekekért báboztunk gyerekeknek Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára Gyermeknap / Családi nap támogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek