• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás
    A(z) Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás című képet 1193 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Kórházi Adományozás Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére Adományozás a Centerkébe Úton a MÁTIX Mikulás csapat Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Mesedoktorok, kórházi támogatás Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Családosok támogatása tartós élelmiszerrel
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek