• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás
    A(z) Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás című képet 754 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket Adomány a Cigándon élők megsegítésére Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos! Takarók osztása nélkülözőknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek