• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya
    A(z) Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya című képet 1134 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszercsomag a Dudás családnak Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu SZIN 2013 Önkéntes Stáb Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Adományok Ózdra - adventi adományok Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Nélkülöző gyermekeket támogatunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek