• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya
    A(z) Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya című képet 1291 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Segítjük a gyermekek fejlesztését Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére Vidámított kórteremben a nagybeteg picikkel Tábori grill husi Úton a MÁTIX Mikulás csapat Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Adományozás, települések támogatása Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes gyémántjaink Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek