• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya
    A(z) Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya című képet 870 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat A vörösre festett ház... Önkéntes csapat, élelmiszer adományok A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Vizet osztottunk rászorulóknak Dia agysorvadással küszködik, támogatjuk Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Önkéntesül(l)és - Kézműveskedjünk együtt! Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek