• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya
    A(z) Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya című képet 1435 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Mikulás csomagok rászoruló családoknak Megy a vonat... a Mátrix Mikulással Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Kórházi mosoly, mesedoktorokkal Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Étkeztetés támogatása, élelmiszerosztás Mesedoktorok, kórházi támogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek