• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya
    A(z) Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya című képet 1015 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Mátrixos Zöld nap óvodákban Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel A MÁTRIX Alapítvány bicikliket gyûjtött Afrikának Monitor adomány a Mátrixtól Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Mesedoktorok és bohócdoktorok közösen Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek