2024.04.18. - Andrea, Ilma

A cipőosztáson több száz lábbeli talált ingyenesen gazdára

A cipőosztáson több száz lábbeli talált ingyenesen gazdáraA Centerke Adományozó Központ előtti szabad terület szombat délelőtt néhány órára cipővásárrá alakult. Az érkező emberek a Karitáció Alapítvány és az Italy Trend no1 Kft. jóvoltából életük megkönnyítéséhez ezer pár használt, de még jó állapotú téli cipőből válogathattak. Többnyire rászoruló gyermekes családok, egyedülállók, idősek és fedél nélküliek érkeztek a jótékony programra támogatásért. Imre Ferenc, a Kft tulajdonosa megteheti, hogy segíti az alapítványi jótékonykodást, hiszen társadalmi felelősség is, hogy a közelgő téli hidegben ne legyen lyukas talpú kisgyerek vagy lefagyott lábú fedél nélküli.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Centerke Adományozó Központ a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány olyan helyisége, ahol a betérők anyagi helyzettől függetlenül ingyenesen választhatnak maguknak a használt ruhákból – cipőkből saját használatra. Aki kinőtt vagy már feleslegessé vált (de tiszta, jó állapotú) dolgait leadja az alapítványnál, az gyarapítja a Centerke kiosztható árukészletét. Az adományt leadók cserebere alapon válogathatnak az üzlet kínálatából. Pénzforgalom a működési elvből adódóan nincsen. Az alapítvány 2003 óta segíti támogatói programokkal a rászoruló lakosságot. Az elszegényedők egyre nagyobb körének olykor óriási segítség egy pár cipő, nadrág vagy gyerekruha, hiszen támogatás nélkül a rezsi, az élelem, a ruha finanszírozása között kellene választaniuk. Az adományozói programból az ország minden részére jut tárgyi segítség. A www.centerke.hu oldalon minden információt megtalálhatnak az érdeklődők.

bohócdoktor vizit szja 1%