• Lakhatas Új hirdetés feladása <<<

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

Lakhatas

Sziasztok immár csiki tamasne veszprembol 5 lany es egy unoka boldog edesannya es ha megis vet valaki engem de ujra babát várok nem volt szivem es felek os Istentől h elvetessem nehez körülmények kozott élünk de megis olyan nagy problémánk lett sajnos ahol most albérletben élünk a tulajtol vissza vette a bank majd jonni fognak h mikor kell ki költözni... Venni sajnos nem tudunk volt laksunk anno meg repedtek a fofalak es ledőlt a hátsó szoba igy azonnal ki kellett költözni es mi el albérletbe szorultunk a hitel es az albérlet egyszerre nem ment igy maradt az adósság de a gyerekekkel nem mehettem az utcára. Meg kérnek minden jo szándékú embert akinek esetlek lenne üres családi haza ami Veszprém illetve közvetlen közelébe lenne persze nem ingyen albérletbe.. A férjem munka helye ide köt minket az iskola orvosok remelem akad olyan ember aki nem lenez es meg vwt minket.. Tel számunk 06309978867

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió