adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Lakhatást keres 6 tagú család Új hirdetés feladása <<<

Lakhatást keres 6 tagú család

40-es magyar házaspár 4 fiúgyermekkel lakhatást keres Budapesten, vagy nagyobb városokban, ahol munkalehetőség is van. Jelenleg egy Szabolcs megyei községben élünk egy komfort nélküli házban, ahol a fűtést a gáztűzhely adja, vizünk fúrott kútból van, a házban rágcsálók is vannak, és penészesek a helyiségek. Félő, hogy gyermekeink asztmásak lesznek, ezért is nehezek a mindennapjaink. A házat amiben lakunk korábban a tulajdonos lakhatásért ideadta nekünk, azonban mennünk kell, jelenlétünk nem kívánatos számára. Nincs hova mennünk, ezért kérünk minden jólelkű embert, akinek van egy olyan lakása ami lakható, komfortos kérem segítsen rajtunk. Folyamatosan próbálok segítséget kérni, eddig sikertelenül. Sem hivatalos szervek, sem magánszemélyek eddig nem segítettek. Kérem, ha van valamilyen megoldása számunka, kérem üzenjen! Köszönöm