adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Segítségkérés Új hirdetés feladása <<<

Segítségkérés

Szeretném az önök segítségét kérni. 32 éves nő vagyok. a sujjos asztmám miatt nem dolgozhatok. 2 gyermeket nevelek egyedül. 11 éves a fiam,a lányom 3 éves. A 2 gyermek családi pótlékjábol élünk havi szinten. Segítséget semerről nem kapunk. Nagyon el vagyok keseredve. Kérem segítsenek! Bármilyen élelmiszert elfogadunk. Ruhaneműt minden mennyiségben. Mosógépetre is szükségünk lenne mert a mostani sajnos ráz és zárlatos. Bármijen tv-is elfogadunk mert salynos az is tönkrement. Egyszóval semmink sem maradt. Postaköltséget sem tudok fizetni sajnos. Annyink sincs. A gyermekeim adatai. A lányom 106cm magas és 16kg. 25-láb. A fiam adatai. 145cm magas,42kg,és 38-as a lába. Pénzadományt is elfogadunk. De bármilyen segítséget is. Címem:Szolnok Hild Viktor út 13 4/38 5000. Tel:06203604727 Nagyon kérem önöket segítsenek