adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • üllő Új hirdetés feladása <<<

üllő

jó napot kivánok.2016 augusztusban költöztünk üllőre.nagyon örültünk hogy végre van egy saját otthonunk.nem vettük figyelembe hogy van egy óriási repedés a szobai falon kivül ,belül,plafonon.hivtam statikust aki közölte hogy közel van az életveszélyes állapothoz.ház alá kell betonozni,vasalni kell.satatikus mondta hogy körülbelül mennyibe kerülne a megcsináltatása.sajnos annyi pénzt nem tudunk gyüjteni.szegények vagyunk.sok mindenben szenvedünk hiányt.esküszöm nem pénzt akarok kérni,csak nem tdom hogy hová foruljunk segitségért.voltam polgármester aszonynál,volt kint a család segitő szolgálat,irtam több alapitványnak de sajnos nem tudnak segiteni.éjszaka nem tudok aludni annyira félek hogy ránk dőlhet.három fiam van és féltem őket.hitelt nem tudunk fölvenni mert 84 000 ft a lakás hitelünk.nagyon szépen kérem önöket ha bármiben tudnak ,könyörögve kérem segitsenek.kérem szépen.sajnos képet nem tudok ide rakni.