• Anyagi támogatás /S.O.S/ Új hirdetés feladása <<<

Anyagi támogatás /S.O.S/

Orvosi papir Tissztelt hölgyem / Uram/! Azért fordulok önökhöz mert a Banknál tartozásom van 700.000-800.000 ft. De ezt sajnos nem tudom fizetni a betegségem miatt mert az orvosok nem engedik hogy dolgozzak a betegségeim miatt. Rokantságit kapok 50.000ft-ot és eböl nem tudok ki jönni mert a gyogyszert is kikéne váltani amit nem tudok pedig nagy szükségem van rá mert ritka és elég veszélyes a betegségeim.Kérem aki tud az segitsen mert nagyon nagy szükségem van rá. Betegségeim :A rézanyag csere rendelenségem,vakulárisz demenciám,meg nem határozot demenciám ,kétoldali ideg hallás sérült és szem bénulásom van. tudom igazolni papirral ha érdekel valakit mert ide nem tudtam fel tölteni a profilra rá teszek egy orvosi papirt ha szeretnék hogy mutassak még ezekröl a betegségröl orvosi papirt akkor ezen az imélen el érnek kmmagdi70@gmail.com erre a bank számlára tud pénz segitséget küldeni O.T.P.Bank számlaszám:11773432-01620209 Elöre is köszönöm a segitséget nagyon szépen kérem önöket segitsenek !