adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Albérlet elmaradáshoz segítséget keres idős beteg házapár. Új hirdetés feladása <<<

Albérlet elmaradáshoz segítséget keres idős beteg házapár.

Elkeseredésemből írom önöknek levelemet .Sajnos nincs kihez forduljuk segítségért hátra vannak jó emberek akit segítenének nekünk.Sajnos elvagyunk maradva 3 hónapi albérlet ami84000FT nem tudjuk ki fizetni bár hogy is igyekszünk nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk.ÉN 63 éves vagyok 80%rokkant és súlyos mozgáskorlátozott kerekes székes. rokkantsági ellátást kapok 34 ezret .Férjem ápolásit kap 50ezret ebből kellene fizetni az albérletet a rezsit a gyógyszereimet 4×adok inzulint .Márt 2×is kellet tüzelőt vennünk hogy ne fázunk.Ezért is kérem a segítségüket még ha pár forinttal is tudnának segíteni nagyon hálás lennék hogy ne kerüljek az utcára .bármire szívesen válaszolok.Köszönöm hogy elolvasták levelemet.CÍMEM.TUZOK ZSOLTNÉ 9011 GYŐR ALPESI ÚT 40.