2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Elvesztettük Öcsit

Seres István (élt 26 évet) Nehéz megszólalni. Öcsi tragikus hirtelenséggel (2008. január 7-én) elment ebből a világból. Õ, aki az egyik pillanatban még határozott egyéniségével és elképzeléseivel éltette a körülötte rohanó világot, mosolyra csábította a környezetében rosszkedvű társait, segített embereken, állatokon, aki odaadta azt is, ami az övé maradhatott volna... elment, elvesztettük, nem szól, nincs többé. Szelleme, emléke örökre itt marad és élteti a küzdelemben barátait, az egész világot. Alapítványunk tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal titán titkárára itt emlékezünk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Pisti, mindenki Öcsije 1982-ben született, már egészen gyermekkorában ("korán") fel kellett nőnie. Nehéz sorssal nevelkedett szülei próbálták a legtöbbet adni neki és testvéreinek, de a világ mégsem egyenlő - erre hamar rá kellett jönnie. Anyagi háttér és nagyszülők híján nehéz a semmiből / a semmibe az életkezdés. Édesapját hat éves korában egy balesetben vesztette el, édesanyját pedig (sokévnyi remény és küzdelem után) huszonévesen. Közben az élet míg másoknak anyagi támogatást, biztonságot, nyugalmat hozott, addig õ küzdelemmel és kitartó szemlélettel elérte mindazt, amit sokak így biztosan nem értek volna el. Amit mások megkaptak, azt õ munkával és kitartással maga szerezte meg. Míg mások irigyek voltak a világban egymásra és elvettek egymástól, addig Öcsike nagylelkű és adakozó volt mindenkivel. Áldott jó lelkét sokan ki is használták (amit Õ tudott). Több munkahelyen dolgozott egyszerre, önkénteskedett, tanult - tapasztalt... A MÁTRIX Alapítvány alapító tagjaként számos programban, akcióban, segítő tevékenységben is részt vállalt. Céljai voltak az életben, mely célokat a földön nem, de odafönn az angyalok között biztosan tovább kerget, elér és túl is szárnyal majd.

Sosem feledünk, emléked örökre megőrizzük!/

Seres István László /Öcsike/, élt 25 évet.

www.pisti.zug.hu - Pisti emlékoldala!
bohócdoktor vizit szja 1%