2024.03.29. - Auguszta

Méregtelenítõ ötletek tavaszi fáradtság ellen

Természetes módszerek
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A téli idõszakban szervezetünk igényli a magasabb kalória tartalmú ételeket. Ezekben a hónapokban kevesebbet tartózkodunk a friss levegõn. Napjaink nagy részét meleg szobákban töltjük, szervezetünk nem tudja elégetni a plusz kalóriákat. Így tapasztalható, hogy hideg hónapok elteltével súlyunk néhány kilóval megemelkedhet. A csekély mozgás, kevés természetes fény következtében méregtelenítésünk nem mûködik elég hatékonyan, salakanyagok rakódnak le, fáradékonyak és rosszkedvûek lehetünk. Ezek mind a tavaszi fáradtság jelei.

Étrendváltoztatással, tisztító kúrával, rendszeres napi mozgással nagyon sokat javíthatunk kondíciónkon. Igyekezzünk minél többet a szabadban tölteni, természetes D-vitaminnal tölteni fel szervezetünket a napsugaraknak köszönhetõen.

Fogyasszunk naponta min. 1,5 liter folyadékot, s akinek az ideje is engedi, járjon el masszázsra, mely kedvezõ hatással van az anyagcsere folyamatokra is.
bohócdoktor vizit szja 1%