• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket
    A(z) Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket című képet 52 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Gyógyító könyveket küldtünk gyermekkórházaknak Élelmiszercsomag a Dudás családnak Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk! Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Mesedoktorok a Mikulás idején sem tétlenkedtek Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára Gyermekvédelem Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Gyermeknap / Családi nap támogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek