• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket
    A(z) Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket című képet 204 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába Gyümölcs adományok Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Mesedoktorok és bohócdoktorok közösen Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen Élelmiszercsomagokat postáztunk Adománycsomagok segítő szervezeteknek Ajándékosztás Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek