• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket
    A(z) Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket című képet 151 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szeretet csoki támogatás Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány A MÁTRIX a Gyermekek megmentéséért... Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX Ajándékosztáson Mesedoktor program a kórházakban A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Játék és ajándék a Mátrix és a Karitáció alapítványoktól Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek