bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntes segítő csapat - élelmiszer csomagok osztása

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntes segítő csapat - élelmiszer csomagok osztása
    A(z) Önkéntes segítő csapat - élelmiszer csomagok osztása című képet 486 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Adományt kapott a Centerke Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) 300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra Előadás gyermekeknek Senkit sem hagyunk öröm és ajándék nélkül! A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt Gyermekéhezés helyett gyermekétkeztetés
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek