2021.06.20. - Rafael

Újraélesztett karácsonyra ezer plüssfigurát a MÁTRIX Alapítvány

Újraélesztett karácsonyra ezer plüssfigurát a MÁTRIX Alapítvány
Újraélesztett karácsonyra ezer plüssfigurát a MÁTRIX AlapítványMajdnem mindenkinek lapul olyan játék, könyv, plüssfigura az otthonában, amihez már évek óta nem nyúlt, ami csak a port fogja. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány minden évben gyűjt és oszt még jó állapotban lévő játékokat. Az ünnepi programsorozat részeként jött most is össze gyerekektől, felnőttektől, cégektől 7-8 zsák (40-50 kiló) plüssfigura. A sikeres gyűjtőmunka után az angyalok az adományokat gondosan kimosták, megtisztították, a játékok csak tisztán kerülhettek oda azokhoz, akiknek ez az ajándék jelenti az ünnep fényét, az örömet.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hogy kik kapták meg az összegyűjtött ezer plüss ajándékot? A Mátrix Közhasznú Alapítvány juttatott az egyházak által működtetett cipős doboz programba, vitt nagycsaládosoknak, hajléktalanok gyerekeit nevelő bentlakásos óvodába, adtak az ajándékért jelentkező családoknak és persze az alapítvány közvetlen támogatottjainak is.

Fontos: bármikor összeszedheted már nem használt, de még jó játékaidat, könyveidet... és eljuttathatod a MÁTRIX Közhasznú Alapítványon keresztül vagy közvetlenül a rászorulók részére!

Együtt csodákra vagyunk képesek!


bohócdoktor vizit szja 1%