bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára
    A(z) Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára című képet 13771 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat Számítógép Álom 2013 - gépátadáson Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba Családi sportprogram Könyvadomány Gyógyító könyveket küldtünk gyermekkórházaknak Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Számítógép adomány az üdvhadseregnek Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot!
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek