• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára
    A(z) Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára című képet 10388 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Csodafalus gyerekekkel a Szegedi Ifjúsági Napokon Zöldség, gyümölcs, tartós élelmiszer osztás Monitor adomány a Mátrixtól Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Mátrix Élelmiszeradomány Segítő adomány nélkülözőknek Jótékonysági élelmiszerprogram Szeretetcsokit gyűjtöttek a veszprémi gyerekek Vitamin osztás nélkülözőknek Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Mosógép és centrifuga került a rászorulókhoz! Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek