bohócdoktor vizit szja 1%
  • Cikkek

Összesen 351 db cikk
  • Írószer csomagra jelentkezhetnek iskolák

Írószer csomagra jelentkezhetnek iskolákCeruzával, színessel, tollal, festékkel, zsírkrétával támogatja a Mátrix Közhasznú Alapítvány iskolákon keresztül azon 6-13 év közötti gyermekes családokat, akiknél az iskolakezdéshez ez hiányzik a teljességhez. A cél az esélyegyenlőség támogatása. Összesen hatezer íróeszköz áll az alapítványnál rendelkezésre, a legtöbb adomány vadi új, melyet korábban lelkes gyermekekkel közösen gyűjtött a szervezet. A családok támogatására az alapítványnak magánszemélyek és céget együttműködése révén van lehetősége, támogatás nélkül nem lenne a program sikeres.
  • Jótékonysági csokinap volt a Centerkében

Jótékonysági csokinap volt a CenterkébenVégeláthatatlan sorokban érkeztek a szeretet csokikért a rászorulók. A Centerke Adományozó Központban 2500 tábla csoki kiosztásával segített a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A mélyszegénységben élők járvány utáni támogatása fontos, hiszen a mindennapi élelmiszerhiány valós probléma. Sok nagycsaládos, kisgyermekes, idős embertársunknak a 10 - 10 tábla csoki adomány óriási segítség volt. Az alapítvány több tízezer támogatót és támogatottat megmozgató www.szeretetcsoki.hu programja a finom falatok mellett arról is szól, hogy felhívja a figyelmet az egymásra történő odafigyelésre.
  • Sikeres a Számítógép Álom adományozó program

Sikeres a Számítógép Álom adományozó programSzámítógépeket kaptak gyermekek, teljesen ingyen. A Mátrix Közhasznú Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekeknek adományoz komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet vagy laptopot vagy tábla pc-t vagy más okos készüléket. Az elmúlt időszak gyermeksegítő munka révén az ötszázadik támogatott kapta meg a tanulást - fejlődést segítő informatikai eszközét. Nem várt élmények hada a számítógépekhez:
  • Adó 1 százalék Gyermekmentésre

Adó 1 százalék GyermekmentésreAz adó egy százalék felajánlásával a gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális segítő feladatainkat támogatod. Évente tízezernél többször segítünk! Betegeket, elesetteket, bajban lévőket, halmozottan rászorulókat támogató Mátrix Alapítvány csapata ha kell nagybeteg picik gyógyításában segédkezik, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, táborozókat támogat, bajban lévőket segít. Az alapítvány segítő csapatának célja, hogy senki ne maradjon bajban, a lehető legtöbben találják meg problémáikból a kiutat. A segítő tevékenységben Te is részt vállalhatsz: önkéntes segítség, anyagi támogatás mellett adó 1% felajánlással is részt vehetsz az egész éves segítő programban.
  • Táblás csokik ezreit állították harcba a Bohócdoktorok

Táblás csokik ezreit állították harcba a BohócdoktorokA Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Bohócdoktorok a Szeretetcsoki program jóvoltából táblás csokik ezreit juttatták el egészségügyi intézményekben dolgozók számára. Rácz Anett, alapítványi vezető elmondta: a vírus elleni védekezéshez erőt, boldog pillanatokat segít a csoki, melyet a rászorulók mellett most egészségügyi dolgozók számára viszünk, a biztató szó mellett a sok finom falat is segíti a küzdelmet. A csoki adománnyal üzenünk, erőt adunk, kitartást kívánunk a hősöknek! Veletek vagyunk!
  • Bohócdoktorok 250 könyvcsomagot röptettek kisgyermekeknek

Bohócdoktorok 250 könyvcsomagot röptettek kisgyermekeknekIskolások és óvodások, összesen 250 csoport kapott mesekönyveket a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Bohócdoktor csapattól. A könyvekre nagy volt az érdeklődés, a program meghirdetése után egy nap alatt betelt a keret. Az ország minden részébe jut a csomagokba rendezett olvasnivalókból, a bohócdoktorok a több tonnányi adományt az olvasás népszerűsítése érdekében adták az intézményeknek. Mesekönyveket, nyelvtanulást segítő könyveket, színezőket, matricákat, vízfestéket, gyurmát, édességeket, egyéb dolgokat is rejtett a csomag.
  • Számítógép Álom

Számítógép ÁlomA Mátrix Közhasznú Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekek kapnak komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet vagy laptopot vagy tábla pc-t vagy más okos készüléket. A támogatásra jelentkezhet az osztályfőnök által minden olyan 10-14 év közötti gyermek, akinek 2 vagy több kiskorú testvére van, legutóbbi félévben a tanulmányi átlaga a 4-est eléri, otthonában nincs megfelelő minőségű számítógép. A jótékonysági programba felajánlók - támogatók is csatlakozhatnak. Figyelem: az adományozói programba jelenleg LEHET jelentkezni!
  • Segítők bajban - most a jótevők szorulnak segítségre

Segítők bajban - most a jótevők szorulnak segítségreA Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több kisgyermekes családot, idős - egyedülállót, önkormányzatot, közösségi szerveződést támogat. Ruhaosztás, élelmiszer csomagok, kórháztámogató mesedoktorok és bohócdoktorok, szeretetcsoki, ez mind az alapítvány által működtetett jótékonyság. Állami vagy normatív támogatás nulla, önkormányzati támogatás nulla, pusztán a civil segítők, önkéntesek jóindulatán áll a fontos feladatokat megoldó közösség életben maradása. Fizetett alkalmazott nulla, rezsire kuporgatás és kifogyhatatlan lelkesedés, ez a Mátrix. Adó 1 százalék felajánlása, támogatása, ötlete, javaslata nagyon fontos! Hálásan köszönjük!
  • Tavaszi élelmiszercsomagokat kaptak rászorulók a Centerkében

Tavaszi élelmiszercsomagokat kaptak rászorulók a CenterkébenKedden nagycsaládosok, idősek kaptak a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központban vitaminban gazdag almát, csokoládét, tartós élelmiszereket (tésztát, lekvárt, mézet, konzervet, tejet, étolajat). A támogatottak a szociális ellátórendszeren keresztül kapták meg az alapítványi élelmiszer átvételi kupont. Rácz Anett, az alapítvány elnöke elmondta, hogy "évente tízezernél több adomány csomagot juttat a szervezet a hátrányos helyzetű embertársaknak, a mai 60 családot megsegítő élelmiszercsomag csak csepp a tengerben, de mégis fontos minden jó szándékú segítségnyújtás".
  • Centerke Adományozó Központ, pillanatképek - videó

Centerke Adományozó Központ, pillanatképek - videóKisgyermekesek, nagycsaládosok, idősek támogató helye a Centerke Adományozó Központ, ahol cipő, kabát, nadrág mellett szeretetcsoki is segíti az embereket. Nem csak kérni lehet, a segítők is szép számmal érkeznek, kinőtt vagy már felesleges ruházati - háztartási dolgokat adományoznak. A www.centerke.hu önkéntes segítőkből áll, alkalmazott nincs. Naponta 50-100 rászorulót lát el a hely minden jóval, sok esetben egy aprócskának tűnő segítség gyakran nehéz akadályokon segíti átjutni az anyagiakban szűkös nélkülözőket. Kihűlés ellen takaró, kabát, kirekesztettség ellen pár emberi szó. A Centerke találkozási pont, tehetősek és segítségre szorulók között.
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további cikkek