• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is című képet 10127 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba Akik segítséget kérek Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába Gomba, zöldség, gyümölcs osztás A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Mikulás adományosztás, segítő rendezvény Tűzkár enyhítés Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Élelmiszer csomagokat osztottunk Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek