• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor
    A(z) Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor című képet 2361 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Centerke Adományozó Központ - adományátadás Tolerancia napot támogattunk Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Ajándékosztáson Vitaminosztás, támogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek