• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor
    A(z) Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor című képet 2460 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élményterápia Mézes Mazsolkával Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Önkéntes csapat, méz és gomba osztás Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016 Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! Családok támogatása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek