adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ
    A(z) A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ című képet 5067 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ételosztás, családok támogatása Tüzifát osztunk rászorulóknak Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Adományosztás Ajándékosztás, Mikulás A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától Jótékonysági kupakgyűjtés Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek