bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ
    A(z) A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ című képet 5447 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015 Önkéntes csapat Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) Kabát adomány Kórház támogatás - Szeretetcsoki EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Húsvéti adományok Adomány osztás Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek