• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ
    A(z) A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ című képet 5120 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Élelmiszer csomagok nélkülözőknek A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány A Mikulásgyár Mátrixos ajándékokkal gazdagodott Egy anya a gyermekeivel TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Mesedoktorok és bohócdoktorok közösen Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Bullás Mária művésznőt támogattuk Tolerancia napot támogattunk SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek