adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot)
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) című képet 4756 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek! Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük Gyermekeket támogattunk Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) A MÁTRIX Alapítvány bicikliket gyûjtött Afrikának Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek