bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot)
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) című képet 5199 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Rászoruló gyermekekkel Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! Mikulás támogatás Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! Segítő csapat Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek Dzsekit támogattuk
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek