• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot)
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) című képet 4699 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományok Ózdra - adventi adományok Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Étkeztetés támogatása, élelmiszerosztás Kezdjünk mozgásban gazdagabb életet! Élelmiszer osztás, jótékonyság Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről Jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Karácsonyi ajándék gyűjtés Adományt érkezett, hálásan köszönjük!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek