adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában
    A(z) Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában című képet 4787 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen Kamilla Megetettük a gyerekeket :) Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Kórháztámogatás a mesedoktoroktól Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz Szülés előtt álló anyuka számára juttattunk komplett bababútort Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya Mátrix jótékonysági csapat Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek