adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában
    A(z) Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában című képet 4848 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép Álom 2013 - gépátadáson Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Mesedoktorok, meseterápia Élelmiszer csomagok osztása Szegénység elleni küzdelem Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára Bedolgoztunk a Mikulás Gyárba
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek