• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt
    A(z) Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt című képet 3279 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is SZIN 2015, Csodafalu, megvendégelt gyerekek Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon Mesedoktorok, meseolvasás gyermekkórházban Plakátok készültek Dia gyógyításának megsegítéséhez Tüzifát osztunk rászorulóknak Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért Könyvadomány
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek