adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt
    A(z) Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt című képet 3411 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományosztáson A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Sütizés jótékonysági programon Felvirágosítás, rózsaültetés a Centerkénél Célba ért egy ajándékcsomag Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Élelmiszer adomány a Segítsütitől Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek