• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt
    A(z) Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt című képet 3498 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszercsomagokat postáztunk Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes gyémántjaink Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Könyvadomány gyerekeknek Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek WARC2 tábor pillanatkép - termésbõl alkotás Adományozás, települések támogatása Szegénység elleni küzdelem Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek