• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét
    A(z) Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét című képet 4210 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül és a másik része Segítjük a gyermekek fejlesztését Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu Számítógép adomány nagycsaládosoknak Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Élelmiszer csomag osztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek