adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét
    A(z) Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét című képet 4091 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk Családi sportprogram A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Tolerancia napot támogattunk Az árvízi védekezésben is részt vett a MÁTRIX Alapítvány Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Mosógép a jutalom Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek