adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen
    A(z) Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen című képet 3907 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Karácsonyi ajándék adományok 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX Települések támogatása, vitaminosztás A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Kórházi támogatások Pszichiátriai betegek támogatása Mikulásgyár - adomány a Mikulásgyárnak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek