adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és
    A(z) Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és című képet 3684 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Tüzelõanyag osztás 2012/2013 Adomány osztás Élelmiszer csomagokat osztottunk Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit A beteg kislányom Adományok Ózdra - adventi adományok 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek