• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és
    A(z) Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és című képet 3626 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás Adományozó Csapat WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni Élményterápia Mézes Mazsolkával Ruha és cipő adomány rászorulóknak Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása Tüzifát osztunk rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek