• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és
    A(z) Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és című képet 3876 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• WARC2 - rongyokból portéka (táska) Kamilla Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Adó 1% felajánlásoddal ÉLETET mentesz! Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Önkéntesül(l)és - Játékpark a gyerekeknek Rászoruló gyermekekkel Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Gyermekek és családok támogatása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek