• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett című képet 9376 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Jó kedvedet el ne hagyd! Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Évente gyerekek ezreit segíti és támogatja Cipőosztás a Centerkében A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Mikulás csomagok rászoruló családoknak Köszönjük Naturtex-SZTE-Szedeák Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Tanszer adományok Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) Étkeztetés támogatása, élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek