• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)
    A(z) Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) című képet 3535 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Élelmiszerosztás, önkéntesek Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Adomány osztás Rászoruló gyermekekkel Élelmiszer osztás Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek