• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)
    A(z) Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) című képet 3636 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép Álom adomány gépek összeállítása Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Számítógépet vittünk - iskolatámogatás A romatelepen élõknek is vittünk ajándékot Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek Védõnõi napok 2010. Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Önkéntesül(l)és - Játékpark a gyerekeknek Mosógépet kapott a négygyermekes család Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek