bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)
    A(z) Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) című képet 3963 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékosztás Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Ajándék csomagok, adomány gyerekeknek Kórháztámogatás a mesedoktoroktól Gomba, zöldség, gyümölcs osztás Élelem osztás, élelmiszer támogatás Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával Adomány osztás Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek