adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :)
    A(z) Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) című képet 3581 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Adományosztás, adománycsomag, centerke Családtámogatás a Centerkében Ruha és játék adomány az Euro ONE -tól Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Bullás Mária művésznőt támogattuk Mikulásgyár - adomány a Mikulásgyárnak IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek