• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést!
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! című képet 9368 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékosztás rászorulók számára 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba Adó 1% felajánlásoddal ÉLETET mentesz! A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Kispatak Ovi adománya Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Csodafalus gyerekekkel a Szegedi Ifjúsági Napokon Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Mesedoktor: magzat, gyermek és felnőtt terápia Ruha és játék adomány az Euro ONE -tól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek