• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést!
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! című képet 10107 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Támogatás Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Élelmiszerosztás, pillanatkép Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek Ruhaadomány a Mátrixtól Mikuláscsomag osztás :) Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek