bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést!
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! című képet 10671 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Könyvcsomag a Bohócdoktoroktól Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Kórházi támogatások Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Szeretetalma Centerke Adományozó Központ A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Tolerancia napot támogattunk Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét!
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek