• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás
    A(z) Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás című képet 28337 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Az összegyûjtött élelmiszerek Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz és a másik része Adomány osztás Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Új szíves kisfiú Vitaminosztás, települések támogatása Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Jót tenni jó, jótékonysági Mikulás adományok
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek