bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás
    A(z) Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás című képet 29733 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományozás, települések támogatása Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk! Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság WARC2 - rongyokból portéka (táska) Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Jutalomkönyv 2000 kisgyermeknek Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrixtól A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Szülés előtt álló anyuka számára juttattunk komplett bababútort
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek