• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás
    A(z) Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás című képet 27153 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Adományok Ózdra - adventi adományok 300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Élelmiszercsomagokat postáztunk WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek