• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX
    A(z) Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX című képet 5071 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Zolika is kapott meleg ruhákat a Mátrixtól Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére Gyermekkórházak támogatása Gyermeknap / Családi nap támogatás Önkéntesül(l)és - Kézműveskedjünk együtt! Megy a vonat... a Mátrix Mikulással Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítés Gyümölcsosztás, családtámogatás Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Sütizés jótékonysági programon Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek