• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt
    A(z) Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt című képet 5842 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Játék és támogatás gyerekeknek Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány Mesedoktor mesekönyvek gyermek kórházaknak Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel Szeretetalma Élelmiszer csomagok osztása Támogatás, ruhaadomány
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek