adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt
    A(z) Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt című képet 5587 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk Hófúvásban is adományoztunk :) Gyümölcsosztás, családtámogatás Önkéntesül(l)és - Játékpark a gyerekeknek Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek