• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu
    A(z) Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu című képet 4529 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat A vörösre festett ház... Gyerekekkel az élményprogramon Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány Mátrix - Karitáció - Orpheus ajándék sorsolás Ceruza, toll, festék nagycsaládosoknak Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába Adományosztás, adománycsomag, centerke Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Imike felépülését támogattuk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek