adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu
    A(z) Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu című képet 4469 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Nagycsaládos anyuka kapott élelmiszer csomagot TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Adományosztás Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Élelmiszercsomag a Dudás családnak Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Bullás Mária művésznőt támogattuk a család egyik része
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek