• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu
    A(z) Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu című képet 4598 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Jókedv és frissítő a Mátrixtól Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Jó kedvedet el ne hagyd! Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Szeretetcsoki rakomány Adomány csomagokat osztottunk rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek