• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk
    A(z) A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk című képet 4245 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány a Cigándon élők megsegítésére Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás A MÁTRIX Alapítvány bicikliket gyûjtött Afrikának Kamilla Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Szeretet, karácsony Ruhaválogatás, rászorulók támogatása Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) Önkéntes segítők Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek