• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk
    A(z) A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk című képet 4404 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Almát szedtünk, kiosztottuk családosoknak Élelmiszer csomagok osztása Jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás Élelmiszergyűjtés, adományosztás Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Hosszú sorok az élelmiszerosztáson A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Ruha és cipő adomány rászorulóknak Dia anyukájával - Gyógyulj dia! Sziget 2015 - ÉlőBolygó flashmob és rekord Gyermekétkeztetési programokat támogatunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek