adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk
    A(z) A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk című képet 4310 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mesedoktor program a kórházakban Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt WARC2 Alkotó tér - Sziget 2012. Adományok Ózdra - adventi adományok Önkéntesül(l)és - Arcfestés Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Élelmiszerosztás, pillanatkép A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok Gyerekekkel az élményprogramon
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek