bohócdoktor vizit szja 1%
  • Jótékonysági csokinap volt a Centerkében

Jótékonysági csokinap volt a CenterkébenÉlelmiszerosztásunk mostani állomásán 2500 tábla csokit juttattunk családok százainak, hogy a mindennapi nélkülözést csökkentsük. Segítők, önkéntesek, adó 1% támogatók: köszönjük!
  • Segítők bajban - most a jótevők szorulnak segítségre

Segítők bajban - most a jótevők szorulnak segítségreEgész éves gyermekmentő tevékenységünket adó 1% felajánlással, apró támogatással, ötlettel - javaslattal is segítheti! Hálásan köszönjük!
  • Centerke Adományozó Központ, pillanatképek - videó

Centerke Adományozó Központ, pillanatképek - videóRuha, cipő, hátartási dolgok, kabát, takaró adományok, élelmiszer csomagok rászorulóknak (alkalmi jelleggel) - Centerke Adományozó Központ
  • Szeretetcsoki adomány az ételosztáson

Szeretetcsoki adomány az ételosztásonA Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Szeretetcsoki.hu jótékonysági program sok - sok csokival segítette a Boldogságfalva Alapítvány 500 családot támogató ételosztását.
  • Cipősdoboz ajándék 200 családnak

Cipősdoboz ajándék 200 családnakCipősdoboz adományokat juttattunk el szerte az országba, olyan helyekre, ahol a Jézuska gyakran semmi nagy dologgal nem tud szolgálni. Legyen minden Gyermek ünnepe boldog. Köszönjük a támogatók segítségét!
  • Könyvekkel a gyermekekért

Könyvekkel a gyermekekértÚj és használt mesekönyv és ifjúsági könyv csomagokkal segíti a Mátrix Közhasznú Alapítvány iskolák és óvodák növendékeinek, illetve a pedagógusok mindennapjait.
  • Csokigyűjtés 2019, Szeretetcsoki

Csokigyűjtés 2019, SzeretetcsokiJótékonysági csokigyűjtés óvodai csoportokkal, iskolás osztályokkal közösen. A legtöbb csokoládét beküldő csapat értékes díjazásban részesül. A beküldött csokit a mesedoktorok osztják ki kórházakban a mesedoktor vizitek alkalmával és hátrányos helyzetű családok támogatásakor.
  • Legfrissebb képek

• Családtámogatás

bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

Hírek