• Adó 1 százalék Gyermekmentésre

Adó 1 százalék GyermekmentésreAdó 1 százalék felajánlásával a gyermekmentő feladatokat segíted, a gyermekétkeztetéshez járulhatsz hozzá, a segítő feladatokat támogatod! Adó 1% felajánlásod, segítséged hálásan köszönjük!
  • Cipősdoboz ajándék 200 családnak

Cipősdoboz ajándék 200 családnakCipősdoboz adományokat juttattunk el szerte az országba, olyan helyekre, ahol a Jézuska gyakran semmi nagy dologgal nem tud szolgálni. Legyen minden Gyermek ünnepe boldog. Köszönjük a támogatók segítségét!
  • Könyvekkel a gyermekekért

Könyvekkel a gyermekekértÚj és használt mesekönyv és ifjúsági könyv csomagokkal segíti a Mátrix Közhasznú Alapítvány iskolák és óvodák növendékeinek, illetve a pedagógusok mindennapjait.
  • Csokigyűjtés 2019, Szeretetcsoki

Csokigyűjtés 2019, SzeretetcsokiJótékonysági csokigyűjtés óvodai csoportokkal, iskolás osztályokkal közösen. A legtöbb csokoládét beküldő csapat értékes díjazásban részesül. A beküldött csokit a mesedoktorok osztják ki kórházakban a mesedoktor vizitek alkalmával és hátrányos helyzetű családok támogatásakor.
  • Könyvekkel az egészségért

Könyvekkel az egészségértA Mátrix Közhasznú Alapítvány Mesedoktor programja a támogatókkal közösen könyvekkel segíti a gyermekkórházakat, könyvtárakat, iskolákat.
  • Gyermekek ezrei kaptak év végi jutalomkönyvet - képes beszámoló

Gyermekek ezrei kaptak év végi jutalomkönyvet - képes beszámolóNagy volt a nyüzsgés a napokban a Mátrix Alapítvány könyvraktárában, pedagógusok kaptak a szervezettől jutalmazáshoz könyveket. Kettőezer gyermek és felnőtt számára biztosított 2019-ben is a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesekönyv és ifjúsági könyv csomagot.
  • Iskolák, óvodák kérhetnek jutalmazáshoz könyvcsomagot

Iskolák, óvodák kérhetnek jutalmazáshoz könyvcsomagotMesekönyv és ifjúsági könyv csomagokkal segíti 2019-ben is a Mátrix Közhasznú Alapítvány iskolák és óvodák növendékeinek, illetve a pedagógusok jutalmazását.
Adó 1% felajánlással a gyermekek megmentését, a családok támogatását, a jótékonysági programokat támogatja! A személyi jövedelemadó 1% felajánlását hálásan köszönjük!
  • Legfrissebb képek

• Adomány csomag

• Szeretetcsoki a futóversenyen

Szeretetcsoki a futóversenyenFutóversenyen segítettük a résztvevők energiaellátását a közkedvelt Szeretetcsoki.hu programunkkal. Mindent a sport és az egészség jegyében.
  • Tolószék adomány

Tolószék adományNem várt élethelyzetbe került a nagymama, ezért közös erővel megszereztük számára az életét megkönnyítő tolószéket. Az adomány nagy segítség a méltóságteljes élethez.
  • Szociális intézmények kaptak ruha és cipő csomagokat

Szociális intézmények kaptak ruha és cipő csomagokatRuha, cipő, csokoládé adományt kapott négy település, hogy a nélkülöző, nagycsaládosok, idősek segítséget kaphassanak belőle.
  • Szeretetalma és csoki várta az embereket Valentin napon

Szeretetalma és csoki várta az embereket Valentin naponNagycsaládosok, idősek, kisgyermekesek kaptak Valentin napon gyümölcs és édesség adományt. Több ezer szem piros alma és ötszáz finom csokoládé tette széppé többszáz család napját.
  • Imike tolószéket kapott

Imike tolószéket kapottTolószékhez és családtámogatáshoz segítettük Imikét, aki a daganatos betegségből épült fel. Segítők, támogatók nélkül nem lett volna rá lehetőség, köszönjük!
  • Konvektor kommandó - kihűlés ellen

Konvektor kommandó - kihűlés ellenNem hagyjuk, hogy a bajban lévők szenvedjenek. Fagyás ellen radiátort kaptak azok, akik más módon nem tudják megoldani a fűtést. támogatók csatlakozását várjuk!
  • Négyszáz család kapott karácsonyi csomagot

Négyszáz család kapott karácsonyi csomagotA támogatóinknak köszönhetően 400 ünnepi élelmiszercsomagot kaptak karácsony előtt nagycsaládosok és idősek. A tartós élelmiszercsomagok mellett a karácsonyi ajándék válogató is sikeres volt.
  • Karácsonyi játék adományok - családtámogatás

Karácsonyi játék adományok - családtámogatásAz ünnepek sok család számára rémálmot jelentenek, hiszen a mindennapi megélhetés szűkében erre az időszakra nem jut játékra - ajándékra, örömszerzésre.
  • Akcióban a Mesedoktorok

Akcióban a MesedoktorokMikulás idején a Mátrix Közhasznú Alapítvány szervezetekkel, csoportokkal együttműködve segít élményt varázsolni azoknak a gyerekeknek, akik az év többi részén nélkülöznek.
  • Könyvadományok

KönyvadományokA Mátrix Közhasznú Alapítvány karácsonyra gyerekeknek sok más ajándék mellett könyveket is ad. A jótékonysági akciót a Libri és a SunCity Brass zenekar is támogatta.
  • Centerke segíti a lakosságot

Centerke segíti a lakosságotAdomány osztás és családok támogatása kapcsán a Centerke Adományozó Központ a térség legjelentősebb segítő központja. Segítsünk közösen!