adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás
    A(z) A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás című képet 11856 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Írószer adományok A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Ruha és cipő adomány rászorulóknak Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Ajándékosztás Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon Kórházak mesekönyv támogatása Segítő adomány, települések támogatása Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek