• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás
    A(z) A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás című képet 12046 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Almát szedtünk, kiosztottuk családosoknak Ruha adomány III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Centerke Adományozó Központ Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos! Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Adomány átadás a Centerkébe - köszönjük! Radiátor adomány
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek