• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya
    A(z) Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya című képet 1654 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal Tüzelőanyag, faadomány rászorulóknak A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás Adományt érkezett, hálásan köszönjük! Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Mosógépet kapott a négygyermekes család Bullás Mária művésznőt támogattuk Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek