adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Játék és ajándék a Mátrix és a Karitáció alapítványoktól

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Játék és ajándék a Mátrix és a Karitáció alapítványoktól
    A(z) Játék és ajándék a Mátrix és a Karitáció alapítványoktól című képet 4267 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Gyógyulás támogatás, szeretetcsoki Szeretetcsomag adományok Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek